Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan hariçarı çıkış katkısızlamanın semtı teselsül yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının yoklama altına kızılınması kolaylaşır ve henüz ziyade hüsran vermesi önlenir.

Yangın merdiveni kapısı 90 zaman koca ısıevet karşı dayanıklı olmalı, panik barlı yöntem ile kolaylıkla merdivene ulaşımı esenlamalı, aynı anda yekten bir tomar kişinin autarı essah çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini mesabesinde taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen hariçarı namuslu aksiyon kal konusu olduğu sinein, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve alay konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kattaki konutların her birinin karıninden yangın kapısı bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın bapsı, hariçarı haklı açılacak şekilde kullanılır.

Hatta geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım emeklemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymettar bir kriter olarak gösterilebilir.

Bu nedenle yangın kaynaklı can kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu mevki yangın merdiveni imalatı için gereken özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page